Dagen

Idag har jag tagit det bara lungt, varit med mamma på IKEA och Coopforum. Köpte stooora lådor till underkläder att ha i min bokhylla då min ena (vardags-) garderob är proppfull, köpte även en hängare på Indiska att hänga väskor på, ett par gummistövlar (till fyndpriset 99:-) och en väggdekor!


Här är även en bild på storkoftan jag köpte för ett bra tag sen, älskar den!
75072-744

Ikväll blir det utgång, springer just nu runt med ett glas rött i handen och har klädpanik, what to wear? Hade vetaqt haft den här! Jag ska åka om en timme och håret är fortfarande blött, gah! Ha en trevlig kväll allesammans :)

Ge mig er!

Shit, hur kan ett par stövlar få mig att känns såhär?


Efter ett år tillsammans



När vissa skulle gråta av smärta för att ens favoritskor ser ut såhär så ler jag, för att jag kan se tillbaka på alla minnen som de väcker. Alla saker jag har varit med om med dessa skor får mig att le när jag ser dem ligga där på golvet totalt utslitna, jag kommer aldrig att slänga dem. Såhär såg de ut i nyskick för exakt 1 år sedan, vi har varit med om så mycket vi 3 att jag fått för mig att vi spenderat två år ihop, ack vad jag bedrog mig.


Såhär i Idoltider...

Svensk musik när den är som bäst,
le när du känner rysningarna sprida
sig från armbarna och ut med ryggen...

And I called your name, like an addicted to cocaine calls for the stuff he'd rather blame

Idag är jag sjukt trött! Var på en föreläsning på Sthlms universitet igår om klimatförändringar, intressant men det känns som om vi lika bra hade kunnat se en film, Al Gores tyckte Mickis. Föreläsningen varade mellan 18.00 och 19.30, tunnelbanefärden hem var minst sagt fnissig, tycker nästan synd om dem som tvingades att dela den med oss...

Gick upp sju i morse för att väcka lillebror, ge honom frukost och åka med honom till skolan, var hemma 8 igen, stupade i säng och sov tills nu :P
Ska strax bege mig till skolan, som inte börjar förns 13.00 idag :D

Our song!
Klassen kämpade som idioter för att komma på namnet
på denna låt genon att försöka låta som synten, lyckat?
Javisst, Stinas syrra kunde tyda vilken det var geom att
Stina sjöng; Du tu du tu tu tu duuduu

Main mission

75072-737

Har tillbringat en del av kvällen med att ta bort alla gamla bilder som satt på yttersidan av min garderob (s/s bilder) och klippt ut nya inspirerande bilder, har kommit en bra bit på väg med tanke på att jag hunnit gå på brorsans tennis- och fotbollsträning, ätit middag med syster, hennes kille och bror, kollat idol, dokumentären om Victoria Beckham OCH spelat tv-spel! Jag är rätt bra ibland, kanske skulle ha pluggat lite också...

Jag vill också vara i Paris (päronen är där, fick veta att det köpt en present till mig, hrm...). Tillbringar därför veckan med ovanstående personer.

Bilderna är från bl.a Elle och SOLO.

Jag tycker om oss

75072-736

Ni är bland det bästa som finns.

BIon igår var helt ok, värd att se helt klart men inte en film jag kommer välja att se igen. Jag och Angelica (längst t.v.) käkade innan, hon kebab och jag sushi. Finns det något godare?

I AM THE AFTER PARTY

Jag har bestämt mig för att behålla jeansen, de har så grym passform att det vore rent utav dumt att lämna tillbaka dem. Tänkte faktiskt inviga dem idag tillsammans med nått skoj, typ detta:



 

  • Ikväll blir det bio, med engelskan. Min engelsklärare är så go: "So we're going to the movies, the film starts at 6 pm, so we'll be leaving shortly after we're finished the test. The film's being showed at bioplatatseeet (=biopalatset) at Soeder (=söder)..." Jag kan inte riktigt hålla mig för skratt när har gör sådär, lägger in svenska ord som han inte är super-duper bra på att uttala med sin Australiensiska dialekt.

UPDATE!
Det blev inte riktigt de här kläderna, skippade heelsen och tog conversen och en huvtröja. Jag hatar mens...


Orange

75072-735

Jag kan inte förstå varför jag känner en sån dragningskraft till den här väskan. Eller jo, kanske för att den är så nedrans vacker och kan få vilken outfit som helst att se fulländad och färgglad ut...
Måste kolla upp vart den säljs någonstans, nån kanske har sett den? Godingen kommer från Friis Company.

Bild från senaste Elle

Ashley i Prada's Fringe Top

75072-734

Jag gillar det inte. Klänningen är mycket snyggare, en "volangtopp" (det är ju trots allt fransar fästa som volanger) funkar inte med kjol till, ville hon ha toppen hade hon kunna haft ett par smala svarta byxor till.... Jag föredrar klänningen (i svart förstås) med en väska i en
fruktig färg som bröt av det hela lite.
Vad tycker du? Hiss eller diss?

Dagens



Har på mig detta idag plus strumpbyxor, min underbara halsduk med bollar och mössa.
Ska berätta mer om halsduken ikväll.
Ha en bra dag :)

New stuff


Här är linnet/klänningen (som för övrigt inte hade någon prislapp, när jag kom till kassan sa hon att den kostat 98:- men var nedsatt men 30%, jippie-kajaay-motherfucker) och knästrumporna jag köpte i söndags och nedan är jeansen jag köpte i förrigår, är lite tveksam över färgen på dessa dock....

75072-731

This thunder heart, like bombs beating, echoing a thousand miles.

Idag är jag trött och seg, ska jobba några timmar ikväll, inte så uppiggande direkt.
Köpte ett par nya jeans igår och ett par knästrumpor, ett långt linne och ett par strumpbyxor i förrigår, ska försöka slänga upp bilder ikväll.

Ha en bra dag! :)

Tack till Fia som har fått mig att åter igen inse hur
jävla bra Foo Fighters är, idag lyssnar jag på:
In your honor

Ny sjal

Bloggningen har varit seg senaste veckan, jag vet, jag vet! Köpte denna underbara sjal i fredags på Indiska mellan hetsen att skriva på papper för studentskivan och åka hem, duscha och vara på middag på lilla essingen kl 19. Stress var bara förnamnet.

75072-730

Inte så illa för 79 pix va?!
Nu ska jag till jobbet och håva in lite pengar, man måste ju överleva nästa månad också!


I'm inlove

Jag har (tro det eller ej) hittat den perfekta jackan, den är som en blanding av det jag vill ha. Korta ärmar, oversize, en blanding mellan en cape & en jacka, har den rätta känslan och så är den rutig, kan nog inte önska mig något mer.

Den ska bli min på fredag.

 
Jag vet att det är dålig skärpa på bilderna, jag skyller på min motorola razr hoppas att det är en ok ursäkt.

Dagens soundtrack:
There goes my hero
watch him as he goes
There goes my hero
he's ordinary



Don't break, don't break my shoes or i'll break your... arm?!

Humor är att jag inte ens hunnit ta en bild på mina nya skor innan de gått sönder, ska därför spenadera närmaste timmen med att åka och lämna tillbaka dem. HURRAY, allt verkar gå min väg den här helgen.

Å andra sidan gör det inte så mycket att de gick sönder för att jag ville egentligen ha
dessa från Topshop men de var slut i min storlek och jag har sett liknande på DinSko, så fuck off Wedins.


Skojja (hennes) min dojja

75072-727



Det var kärlek vid första ögonkastet, ge mig!

Min dag

Min dag har varit riktigt urusel. Så usel att jag inte ens vill berätta om den, men det gör jag ändå, för att jag inser ju att jag just byggt upp något som jag egentligen inte planerat. Blir så tråkigt att trycka allt för många ggrBackspace-knappen dessutom. Min dag var det ja. Bakis från igår, var med Louise och en massa grabbkompisar på söder och drack öl, skrattade behövligt mycket, väldigt trevligt var det. Detta resulterade i en enorm trötthet idag, men jag pallrade mig upp till skolan ändå. Applåder till mig, javisst. Hade Drama i 3 timmar vilket körde slut på mitt redan slutkörda huvud. Lunch stod på schemat efter Draman, taskig mat och jag hade zero matlust, gick ner till centrum med tjejorna, Jenny lämnade tillbaka ett armband och jag fick en snilleblixt och tog hål i örat. Efter det hade jag och Marina Måleri med en lärare jag bara vill skjuta i huvudet varenda gång hon säger "Visst är det fantastiskt?!" och inte ens hintar om att man skulle kunna svara nej, eftersom att hennes leende sträcker sig från ena örat till det andra. Ladda, skjut, pang, död. Efter det hade jag Eng C med min Australiensisk-talande lärare som aldrig slutar prata.

Ja ni kan ju tänka er hur jag kände mig vid 17.30 då skolan var slut och min mage fullkomligt skrek efter mat och mitt huvud efter kaffe?!

Tack då. 

Dagar som denna är jag sjukt glad över att jag
har vänner som ni.


Klicka hem?

Satt just och spanade runt på Ellos hemsida. Funderar starkt på att beställa kappan jag skrivit om samt ett par gråa jeans och ett par heels, vad tycks?



Var btw i stan idag och haffade den snyggaste boyfriend-kofta jag har sett (förrutom Hopes då förstås...) från H&M logg, köpte även strumpbyxor och ett par höstskor, bilder kommer imorron (För att jag har hämtat min kamera hos Louise! :D). Hann tyvärr inte till UO för att spana/köpa klockan jag hittade när jag var med tjejerna i stan för ett par veckor sedan, får bli en annan dag.

NU: Cigarett, dusch och sen klippa ut inspirerande bilder till utsidan av min garderob. Mamma uttryckte sig så fint häromdagen då hon sa "Anna, du kan ju inte ha vår/sommar-modet där, när det är höstsäsong fattar du väl?!". Nee sorry, i'll try harder.

Helgen

Helgen har varit fullspäckad med både det ena och det andra.
I fredags var jag och Louise på förfest och gick sedan ut med ett stort sällskap (på bl.a. Utecompaniet och White room) vilket resulterade i en grym baksmälla i lördags. I lördags kväll kom storasystern min hit och vi åt kräftor, drack snaps och tjoade. Igår jobbade jag från 12-22.45. Fullspäckad var ordet.

Idag ska jag på Hammarby-AIK med storasyster och hennes killes kompisar, grymt kul kommer det att bli. Frågan är what to weat?! Det regnar, det är kallt och jag vill ha gummistövlar, en
stickad myskofta och min parkas. Synd bara att jag inte hunnit köpa ett par gummistövlar ännu. Så det blir väl same fast med converse.

Alanya 2007

2007-07-03:
75072-720

Du vet när någonting har gjort dig lycklig om du kan titta tillbaka på en 10-tal bilder och få tårar i ögonen och skratta högt av de minnen som de framkallar. Ta mig tillbaka till glädjen, samhörigheten, spontaniteten och framför allt friheten.