Äppelpallning

Kom precis innanför dörren efter en vild upptäcksfärd med min bästa vän Louise. Vi kände oss på småbusigt humör och bestämde oss för att palla äpplen hos grannen en bit bort. Den enda nackdelen är att hennes tomt ligger i en korsning, var av den ena av vägarna trafikeras av både buss och bilar hela tiden. Konversationen mellan oss lydde följande:

Jag: Jag klättrar upp det finns säkert stora, mumsiga äpplen högre upp!
Louise: Gör du det, du har alltid varit en liten rackarunge som klättrat upp i träden innan du visste hur du skulle ta dig ner igen, haha, plocka mig ett stort, fint äpple nu Anna.
Jag: Aj, aj, aj! Jag sitter fast, det har fastnat en gren i min luva! (hade på mig velourmjukisar och uppdragen parkas, observera att jag redan sparkat av mig flipflopsen och det kändes som om att det brann under mina fötter vid det här lagret).
Louise: Schh, det kommer en bil! *Raaaaaap* (skojja inte att hon lät som ett lejon!)

Båda brister ut i skratt.

Jag: Och du talar om för mig att jag ska vara tyst?!
Louise: Hahahaha, neeeej! Du kan spela död, mjaua eller sätta dig på huk och hoa som en uggla om det kommer någon och jag kan ta ett äpple i varje hand och se ut som ett äppelträd! Hahaha.
Jag: Lyckat hurru.

Det är ju kul att vi har kul.

Lillördag

Det blev en, hrm, öl igår. Har varit tokbakis hela dagen och tänker nu lägga mig framför tv:n och kolla på SATC med ett paket från mina allra bästa vänner, Ben & Jerry, phish food för att vara exakt.

Grejer som gnager i mitt huvud (såhär i panka tider...)

  • H&M's etnoinspirerade klänning, inga ord behövs för att beskriva den.
  • Ray ban wayfarers, modell större, de som inte är handmade vill jag ha på min näsa
  • Strumpbyxor, ribbstickade, släta, svarta, grå, lila...
  • Myskofta, need to find one.
  • Platta stövlar med vidd i skaftet 
  • En ny höstkappa som har den rätta känslan

Sleep tight and don't let the bugs bite


Still sick

Förkyldningen jag har åkt på vill verkligen inte släppa taget och vädret idag gjorde ju inte saken bättre. Alldeles strax kommer mamma hem och då ska vi ta en tripp till IKEA, ikväll blir det antingen hemmamys framför tv:n (topmodel är allt jag säger...) med glass och te, eller så ska jag möta upp Katja på söder för en öl, frågan är bara om min hälsa pallar det?!....

Helgen

Som bekant så började skolan i torsdags, trodde att det inte skulle kännas som en höjdare men det kändes helt ok. Har bra ämnen och tider denna termin och det känns kul (hur töntigt det än låter) att få vara äldst och att bara ha ett år kvar. Det enda som var negativt med första skoldagen är min förkyldning som inte vill släppa taget. Jag var hemma från skolan i fredags och sov halva dagen, mötte sedan upp mamma för att köpa strumpbyxor, köpte även den här ursöta blusen på Lindex (!):

 
Ska ta en egen bild så fort jag hämtat min kamera hos Louise.

Resten av helgen har spenderats i Katrineholm. Lördagen innefattade bröllop, middag och bröllopsfest. Jag hade då på mig detta:


Klänningen och väskan har egentligen samma färg, det är bara blixten som gör att väskan blir så ljus! Den är btw ett fynd från vår vind, tror att jag köpte den i typ 5:an...

Idag var det brunch och presentöppning vid 12-snåret, då hade jag på mig blusen från H&M i sidenmix, kostymbyxor a la Alder Elbaz, vagabondpumpsen, one of a kind-armbandet och nya väskan.

Var hemma vid 4 och bytte genast om till sköna mjukiskläder, totally worth it efter en helg med en massa smink, klackar och dans. 


Dagens

Jag hade rätt, jag har åkt på en skitförkyldning som heter duga. Kan inte snyta mig, gör jag det så börjar jag blöda näsblod. Jättekul såhär till skolstarten.

Idag ska jag möta upp storasyster i stan, äta lunch och spana lite i affärer.

Har på mig detta:


Och one of a kind armbandet!


Shoppat!



Bild 1: Klänningen jag ska ha på bröllopet
Bild 2: Linnet jag fick på köpet (buy one get one for free)
Bild 3: Klänningen jag hittade inne på FCUK för 125 pix.

My life, I choose to live another way that's not in your eyes, my life.

Köpte en galet fin klänning från Topshop, som liknar den från FCUK väldigt mycket (då denna inte fanns i butik tyckte jag att det var lite sent påtänkt att beställa den från nätet....Vet inte vad ni tycker?! :P). Bild på den, ett linne som jag fick på köpet (buy one get one for free) och en annan klänning jag lyckades haffa inne på FCUK till det fenomenala priset 125 kr kommer imorron.

Nu ska jag ta mig en cigarett, klippa mina nya herrjeans till shorts och sen sova. Tror att en förkyldning håller på att smyga sig på mig sakta men säkert, näsblodet (täcken på att jag börjar bli sjuk) började rinna redan idag, suck. En andra suck drar jag för att skolan börjar på torsdag, meaning 2 dagar av frihet kvar.

Puss på er.

Dress me

Trött, slut, sliten, bakis är ord som beskriver mitt tillstånd idag. Var ute med jobbet i fredags och hade superkul och igår fyllde Frida 18 så det blev utgång direkt efter jobbet igår, hej hå!

Idag jobbar jag från 13.15 till 22.45, jippie.

Imorgon måste jag ta en tripp på stan och leta klänning, ska nämligen på bröllop nästa helg, what to wear? Har sett en skitsnygg klänning från french connection i Elle (på sidan 212), den är lila och lite a-linje formad i glansigt material, kan vara polyester eller siden, ska spana in den imorgon tänkte jag. Någon som har något annat förslag?

Nu måste jag duscha så att jag kommer iväg till jobbet någon gång, ha en trevlig dag allesammans! :)



UPDATE!
Hittade en bild på klänningen på deras hemsida, here it goes:

75072-709

Den lila var det som jag har i åtanke, snygg på andra tillställningar också, som nyår, eller med ribbstickade svarta strumpbyxor, en mysig halsduk och
trenchen, lite Gucci-chict! ;) Vad tycks?

9 bilder säger mer än 9000 ord.




Skriv gärna en kommentar om ni undrar vart någonting kommer ifrån!

Nöjd som få

Hade en urtrevlig dag igår med tjejorna! Köpte flera bra höstplagg/accessoarer, bl.a. en trench, en tröja från H&M's organic cotton linje, en klänning med mycket vidd, en skinnväska till halva (!) priset m.m, bilder kommer så fort jag hämtat min kamera som ligger hemma hos Louise.

Nu ska jag kolla på Jay Leno och sen sova, imorgon ska jag upp tidigt för att rensa garderoben inför hösten, städa och hinna köpa strumpisar innan jobbet! Imorgon kväll blir det utgång med trevligt folk från jobbet :)


Någon som vet vart man kan få tag på snygga fjäderörhängen a la 20-tal?

Cause tramps like us, baby we were born to run.

Taggad som få sitter jag med morgonkaffet framför mig med nymålade (röda naglar), nya jeans (bild kommer ikväll), vit tischa och diverse armband (bl.a. one of a kind). Till detta tänker jag ha kavajen, väskan med dragkedjorna, gladiatorsandalerna eller vita conversen (beroende hur varmt det är) och hatten.

Shopping på schemat

Imorgon blir det shopping och sushi på schemat med mina favorittjejor. Är jag dum i huvudet som fortfarande är helt insnöad på Raybans wayfarers och vill köpa ett par nu?! De är ju bara för bedårande.


Give it to me baby, ahaa ahaa!



Jag vill ha ditt hår, tack (man måste ju vara artig också).

Vem älskar inte fredagar?!

Bussen går om en kvart, destinationen är jobbet på söder. Har på mig svarta byxor, svart tischa med cool ringning från Cheap monday (NY! Fynd från rean), One of a kind armbandet, turkiet-armband, nitarmbandnya skorna, svarta väskan med dragkedjorna och kavajen (som alltid hänger med numera).

Bästa låten just nu.

New shoes

De var perfekta, underbara, billiga och sköna. Vad kan man mer önska sig när man står och provar skor i klibbigt väder?!


75072-692

Jag älskar mina nya pjuks.

Psst 1: Jag har förälskat mig i en massa vackra ting idag under min och F's runda i stan, bl.a. en trench, en tröja från H&M's senaste tillskott i organic cotton-linjen, ett par ulltights från H&M trend, en vit storskjorta i 100% bomull, en väska och mycket mycket mer. Jag vill ha mina skattepengar NU.

Psst 2: Fick min
Elle (med trendbibeln) idag, ni kan ju gissa hur jag tänker spendera min arbetsdag på Agnes imorgon...

Nicole och Joel

Hur kul är inte det här för dem?


Shopping

Shoppade detta för typ 3 veckor sedan, men har inte haft direkt högfrekvens på att publicera inlägg här i bloggen, så bilderna kommer nu! :)



Klänningen köptes efter att blivit inspirerad av denna brud och just den här outfiten, hatt har jag letat efter jagvetintehurlänge och sprang på denna (perfekt då den är tunn och funkar på sommaren). Allt är från H6M.

Allsång

Gårdagen tillbringade jag på jobbet mellan 7 och 16, sen begav jag mig till Skansen till mina två underbara syskon som suttit där hela dagen för att kunna ha bänkplats till kvällen. Efteråt blev jag och bror upphämtade av L och J vid djurgårdsbron och åkte därefter hem för att lämna lillebror och byta kläder (var iklädd jeansshorts, oversize tischa, huvtröja, converse och dragkedjeväskan, lite kyligt tyckte jag). Efter jag bytt om åkte jag, J och L ner till sjön här och mös.


Pic 1: Syster gillar lippgloss Pic 2: Jag har de bästa (och mest störda) syskonen som finns Pic 3: Lillebror när vi väntar på L och J.

Jag är förälskad i sommaren.

Amy Winehouse gör Vouge

I kommande nummer av Amerikanska Vouge så står Amy Winehouse modell och klär även omslaget, detta efter att Anna Wintour sagt att hon ville ha med henne, eftersom hon älskar hennes musik och hennes råa stil.

Ska bli intressant att se bilderna, Amy var ju med i Svenska Elle för några nummer sedan, fast då i ett reportage.



You know I'm no good
Rehab


Från Back to Black- albumet som Anna Wintour fallit för.

Friday, i'm inlove.

Nu blir det ett inlägg i förbifarten, bussen går om 8 minuter till jobbet, slutar 18.30 ikväll och då får vi se vad som väntar, det är ju fredag trots allt! :)

Bajsväder är det och jag har på mig tjocka stickade leggins,
vita storskjortan, parkasen, den turkosa väskan och svarta pumps.

Smell you later.

Onsdag

Jo jag är medveten om att jag inte har bloggat på en vecka, ska bli ändring på det hade jag tänkt. Tänkte skiva ett inlägg/en lista som mer går in på vem jag är och vad jag tycker om saker, hur låter det? Under den gångna veckan har jag spenderat mycket tid på jobbet och på uteserveringar.

Idag hämtade jag ut
mitt armband, fint förpackat i ljusrosa silkespapper var det med :)


Jag gillar KyssJohanna

Ikväll ska jag spendera kvällen på Snaps, ses i vimmlet ;)