Sweet

Nu har det blivit lite skrivande igen, känns som om att sommaren har rubbat hela min blogg med en massa jobb och solsken :)
Första och nästan hela andra skolveckan är avklarade, känner mig lite skoltrött och längtar tillbaka till lovet men det är bara bita i det sura äpplet och gå till skolan.
Imorgon är jag ledig från skolan så det blir jobb (04.30-12.30).

Jag shoppade lite i förra veckan, bl.a. ett par örhängen, ett lippgloss och en blus, allt från H&M. Har bara tagit bild på blusen, here it is;

Sweet


At work

Gash idag är det segt måste jag säga, gick upp 04.15 imorse *gäsp*. Vilket i och för sig är rätt skönt eftersom att jag kommer att somna gott ikväll inför skolstarten imorgon :)
Har annars haft en riktigt skön morgon på jobbet med Mikaela och Linnea, idag är vi flät-flickorna sedan Linnea fick ett ryck och tyckte att vi alla skulle ha inbakade flätor hela dagen, det sket sig dock när Andreas kom eftersom att han har cirka 3 mm långt hår, men vi är söta ändå :)

Nej nu ska jag återgå till min färskpressade juice och ciabatta.

So long! ;)

Opps!

Jag glömde att ta med bild på klockan jag köpte, här är den.Jag skriver mer sen ikväll :)
So long.


Danmarksfynden

      


Här är bilder på det jag köpte i Danmark som jag utlovade. Armbandet och örhängena matchar varandra och är från Pilgrim. Väskan är från Friis Company, otippat men jag gillade att den var oversize och att man kan vända på den och på så sätt välja om man vill ha glitterringen synlig eller ej (Party on - Party off). Linnerna hittade jag i en liten butik och föll för mönstret i tyget plus att de är lite tjockare (hösten närmar sig med stormsteg!) och så tyckte jag att det lilla trycket längst ner till höger på ryggen var lite tufft.

Nu ska jag stotstäda mitt rum.
Pusspuss

Frukost

Jag är verkligen så jävla trött idag. Jobbade 14-22 igår och mötte sedan Louise och åkte hem, somnade inte förns vid halv 2 och gick upp tio i fem, eftersom att min buss gick tio över. Nu sitter jag här (läs jobbet) och försöker tvinga i mig lite kaffe för att piggna till, fast att det verkligen inte är bra att jag dricker mjölk pga hostan som jag har drabbats av, hmpf. Posetiva klubben? Skulle inte tro det.

Nu ska jag inte skriva mer negativt idag! :)
Jag skriver nog mer senare.

Pusspuss


Not so fashion

Jag vill börja med att be om ursäkt. jag har inte skrivit ett inlägg sedan jag kom hem från Gotland, helt sjukt! Jag kom på i sista sekund att jag ville följa med familjen till Danmark på en veckans skön slapp semester, tokig blev jag av att sitta still men det var skönt att ta det lungt för en gångs skull.
När jag kom hem jobbade jag ett par dagar och var ledig tre och sen dess har jag näst intill bott på jobbet (135 timmar på 16 dagar) och nu håller jag på att bli sjuk som grädden på moset, jag får skylla mig själv helt enkelt.

Alla fynd från sommaren ska jag lägga upp på bild, jag lovar men just nu hinner jag inte med mer än det här inlägget, i'm off to work.

Big nono; Skolan börjar på måndag, livet är över.
Sista helgen ska jag jobba 17 timmar, gå på kräftskiva med nya vänner, gå på gröna lund med samma,  fira Frida som fyller år och shoppa ett par jeans. Well, vi får se hur det går.

Haha en rolig sak;
Gårdagens händelse:
Jag stannar till när jag är på väg hem från jobbet (ca 22:10) för att leta efter mitt busskort i väskan, lägger ner min nyinköpta elle (köpte den på väg till jobbet, så att jag kunde läsa den på hemvägen) och ställer väskan på den, hittar busskortet och går mot tåget. När jag väl sitter på tåget så kom jag på att jag hade ju min elle som jag kunde läsa, JO VISST, den lämnade jag kvar på bänken där jag letade efter busskortet så det gick ju bra, suck! Helt oläst var den också. Så idag ska jag köpa en ny elle och vi får väl se hur det går den här gången, hmpf.

Puss