Imorgon drar jag

Nu tar bloggen semester fram till den 4 juli, Jag och en vän åker (som bekant) till Alanya för att sola, bada, äta god mat, festa m.m. Imorgon reser jag i/med:



+ Leggings och handbagage (hittade ingen bild på väskan jag ska ha och den är på jobbet, ska svänga förbi där i natt innan vi tar tåget och hämta den).

Ha det bra! :)


Packning

75072-623

Jag har ägnat kvällen till att packa och är fortfarande inte klar. Å ena sidan känns det som om jag har med mig för lite, å andra sidan finns det massa att köpa där nere. Jaja får prata igenom saken med L imorgon.

75072-624
Gick in på Åhlens efter jobbet idag och köpte en lotion som ger lite färg och jämnar ut färgen i ansiktet (lättare än tunn foundation) med solskyddsfaktor 15 och anti-oxidanter (bra när solen gassar) från Estee Lauder, rekomenderas verkligen istället för foundation såhär på sommaren!

Nu: Sängen
Imorgon: Jobb + inköp som jag inte hann med idag
Sov gott! :)

Monday, what did I ever do to you?

Trött är verkligen ordet idag. Klev just upp ur sängen och har en tanke i huvudet; att lägga mig ner igen. Men nej det går inte, ska jobba idag igen. Slutar 16.30 och då blir det en runda på söder för att köpa det sista till resan.

Ha en underbar dag allesammans och om ni inte har någonting bättre för er så
sväng gärna förbi och ta en smoothie, en latte eller något annat som faller er i smaken :)

Present

75072-622

När jag kom hem från jobbet nyss låg detta på min huvudkudde, inuti fanns 2 nya berlocker till
mitt armband. Den ena var ett hjärta och den andra en reseväska, en liten resepresent från mamsen :)

Got postcard from my former selves, saying: "How you been?"

Jag borde sova. Men jag vill inte, för att jag vet att jag måste gå upp tidigt imorgon för att jag jobbar 9.30-16.30 på mitt ena jobb och jobbar 17.00-21.45 på mitt andra jobb, sen ska jag ut och partaja.

Hoppas bara att duschen på jobbet är fräsch, har aldrig spanat in den.


We keep the beat,
With your blistered feet.
We bullet the words at the mockingbirds, singing;
"Slept through the weekend,
And dreaming,
Of sinking with the melody of the cliffs of eternity.
Got postcardsfrom my former selves, saying: How you been?"
We might've said good byes just a little soon.
Stomp out this disaster town.
Robbing lips, kissing banks under this moon.


KÖP MIG *blink blink*

Idag fick jag skäll av L:
"Vad har du nu köpt? Anna du kan inte handla mer INNAN
Alanya, du kommer att hitta massvis med liknande där nere för MINST halva priset. Men den var snygg måste jag säga"

Detta uttalades efter att jag stigit av bussen med en kasse dinglandes i ena handen och ett leende som sträckte sig från det ena örat till det andra även fast jag jobbat hela dagen och haft på mig mina nya skor, hade lite ont i fötterna om man säger. Det enda jag kunde höra var den sista meningen i utskällningen.



Får jag presentera min nya klänning Snyggo?

Essie på Åhlens

När jag var inne på Åhlens igår och köpte solskyddsfaktorn såg jag till min glädje att de börjat säjla Essieprodukter. Måste testas inom kort! Är deras nagellack värda 110 kr?

Seg torsdag

Idag är jag otroligt seg, jobbade 10 timmar igår och gick sedan ut med folk från jobbet. Jag hann med en liten shoppingrunda innan jobbet igår och kom hem med solskyddsfaktor, en slapp tischa med 3/4 ärm och ett par nya skor, bilder kommer så fort jag hunnit ta dem. 

Jag har börjat småpacka lite och kollat vad jag ska ha med mig till Alanya. Måste börja redan nu då jag jobbar fre, lör, sön och mån. Är som tur är ledig på tisdag och hinner packa det sista då för på onsdag åker vi! :)

UPDATE!

Pics på grejerna:


Streetstyle-bloggar

På senaste tiden har Streetsyle-bloggar inspirerat mig väldigt mycket. Jag gillar hur folk blir fångade på bild precis som de är och ser ut för stunden (ni kanske har märkt att jag gillar paparazzi bilder på kändisar också? Samma anledning). Den här tjejen fastnade på Stockholm Street Style's lins. Kjolen är likadan som den jag köpte, hennes kjollängd är exakt som jag vill ha min!

75072-616

Jag måste åka till mormor så fort som möjligt och få den sydd, innan Alanya (drygt 8 dagar kvar) helst.

Bildkälla


Frukost

Min Elle har kommit! :) Nu ska jag äta frukost och lusläsa den.

75072-615

Varför smakar skivade tomater mycket godare på smörgåsen på sommaren? Speciellt utomlands.

Tröttis

Idag är jag trött. Ska faktiskt gå och lägga mig strax, hoppas på fint väder imorgon så att jag hinner bättra på brännan ytterligare innan Alanya-resan. Det blir en hel del jobb den här veckan, tråkigt om det blir fint väder.

Beundransvärdra armband, väska och skor (simpla Havaianas) och beundransvärt utseende:




Bildkälla



Solbränd

Jag skrev ju att det kändes som om att solen hade tagit och skoja inte att den har. Har nu smörjt in mig med Aloe Vera gel två gånger och är helt öm på låren, magen och baksidan av underarmarna (låg och läste i solen). Detta påvisar bara hur otroligt dumt det är att skippa solskyddsfaktorn, man bränner sig även i Sverige, trots att man bara ligger ett tag. Detta är extra viktigt nu när ozonlagret är tunnare än någonsin!

Nu ska jag sussa, imorron blir det jobb mellan 11.30 och 16.30, sen vidare till lillebrors skolavslutning med picknick och hela faderullan.

Sleep tight and don't let the bugs bite ;)

Mary-Kate



M-K Olsen på promenix i New York, skulle varken säga nej till Miumiu väskan, louboutin-heelsen, tischan, jeansen eller håret. Inte till Wayfarerserna heller för den delen.

Ni som är bra på matte kan snabbt räkna ut att jag vill ha allt hon har på sig.

Bildkälla

Lycka

Solen skiner och jag är på toppenhumör! Har legat ute i solen hela dagen och känner att huden fått färg. Dagens klädsel:



Bikini: Calvin Klein och dessa till.

Sommarlov med långa lata dagar faller mig utmärkt i smaken. Frihet, lycka, vänner, sommarkvällspromenader, alanya, gotland, sommarbilder, leenden m.m. Jag vill ha allt nu med det samma.

Mot kvällen skulle jag kunna tänka mig att kopiera miss Richies outfit rakt av:

75072-608

Nu måste jag få i mig lite iste.

Sommarlov

Jag vet att jag har varit otroligt dålig på att uppdatera senaste veckorna, studentfiranden i kombo med slutspurt på sista veckan i skolan, underbart väder och skolavslutning har gjort det näst intill omöjligt att sätta sig vid datorn och skriva.
 
L's student i tisdags var otroligt lyckad, efter att ha varit på hennes mottagning i ca 4 timmar och sipprat vitt vin så begav vi oss till
Caféet och drack goda drinkar hela natten. I onsdags låg jag och solade insmörjd i olivolja hela dagen, mys!

I torsdags tog jag en sväng till skolan, åt lunch med J och åkte sedan hem till henne och gjorde slingor samt färgade hennes utväxt. Torsdagens outfit:

75072-605

Vit blus: Indiska
Svarta random shorts
Svart axelremsväska i skinn: Fynd från mammas garderob

Till: Dessa godingar

Igår hade jag skolavslutning, en mycket lyckad sådan. Hade på mig storskjortan från zara, sandalerna och den turkosa väskan. På kvällen hade jag på mig de gråa smala jeansen, svart oversize tischa, samma turkosa väska, vita converse och ett garderobsfynd från min egna garderob efter en rensning i förra veckan:

75072-606

Svart kavaj som köptes i 6:an från?

Nu ska jag lägga mig i solen och försöka få lite färg.

Psst: Jag åker om ca. 10 dagar!


Morgonstund har guld i mun

Vädret är fantastiskt idag. En annan sak som är fantastisk är att den andra halvan av min familj är hemma igen, en tredje sak som är fantastisk är att L tar studenten idag och en fjärde fantastisk sak är att imorgon är det 2 veckor tills vi åker! :)



Bild 1 visar mitt länkarmband och ett tvinnat silver armband som jag fick igår av bror min (köpt i Grekland)
Bild 2 och 3 är på nya solisarna och bild 4 är en bild på mig imorse på baksidan med solisarna på (ser så otroligt pigg och glad ut. Hmpf).

UPDATE!

Det kan ju vara en fördel om man lägger upp alla bilder man tagit!


Här är den underbara tischan från H&M herr jag snackade om, 30 spänn gick den loss för och jag bockar och bugar till Fia för tipset! Galen skönt material, coola detaljer och oversize.
Dålig bild på min nya kjol, varför är det så svårt att fota svart?

Nu ska jag dricka kaffe så att min hjärna går igång.

Dagens



Idag är jag iförd detta, har fortfarande en håret i en slarvig knut, smutsigt är det också. Jaja, nu ska jag åka och köpa vindruvor och nån kul tidning, sen blir det häng på baksidan.

Vit storskjorta (utan skärpet): Zara
Gladiatorsandaler med nitar: DinSko

Till: Svarta leggins, La paz-naglar, svarta väskan med dragkedjorna och nya solglasen.

Dagens önskeoutfit

75072-597

Idag skulle jag endast vilja ha på mig en underbar blus från Paul & Joe, jeans signerade Sass & Bide och träklackar från Dinsko. Skulle det bli kallare så skulle jag dra på mig en herrkavaj, nån
från H&M duger alldeles ypperligt.

Jag är besatt av vissa saker just nu, hemskt är det då det är det enda jag tittar efter när jag går i affärer, here is goes: träklackar, jeansshorts, söta blusar, jesussandaler och svarta byxor. Lättpåverkad? Nejnej.

Måndag

Jag är så fruktansvärt seg idag. Glider runt här hemma med tofs på huvudet, bästa softar-tischan och shorts. Känner mig lite små sunkig. Funderar på om jag ska lägga mig på baksidan och chilla lite med någon random tidning. Det är lite disigt väder idag, tråk.

En sak är i alla fall säker; Mamsi och Lillebror kommer hem från Grekland ikväll :D

75072-596
Jag och lillebror på allsång förra sommaren, knosen då!


And I cast a spell over the west to make you think of me, the same way I think of you.

Exakt sånna här jeansshorts vill jag ha:

75072-595


Nej jag lider inte av sömnstörningar...

Eller besatthet av jeansshorts.


The skirt

75072-593
Jag lyckades hitta en bild på kjolen, min är dock svart.
Den ska få åka till mormor och kapas ca. 15 cm och bli lite mer
prada-ish.

Jag visade kjolen för J som inte kunde förstå funktionen med paperbagswaist:
 J: "Men sådär ska det väl inte vara (pillar på det överflödiga tyget upptill), är den för stor?"
Jag: "Det ska vara så, det är en snygg detalj bara"
J: (viftar med handen mothuvudet som om att han är förvirrad) "Ja, jag fattar mig inte på mode ändå..."

Taxfree shopping

Inloggningen till taxfreen damp just ner i min mailbox, kul! Hittade genast en massa saker som jag vill köpa när vi åker, bl.a:


Hawiian tropic solkrämer. Bronzing Lotion SPF 4, Sun Lotion SPF 15 och After Sun Lotion, doftar utomlands!


Aloe Vera Gel, bäst mot bränd hud och myggbett!


Versace Bright Crystal, Escada Sunset Heat, YSL Young Sexy Lovely och Noa Perle.

Ska nog ta mig till Åhlens doftavdelning och lukta gärnet och bestämma mig för en doft. Det kanske är lite overkill att vilja ha 4 nya parfymer?


En vecka senare...

Efter en veckas uppehåll i bloggen känner jag ett otroligt sug efter att få blogga. Vår internetuppkoppling hemma har strulat plus att jag kände att jag behövde en paus. I veckan som har gått har jag gjort lite allt möjligt, bl.a. gått på studentskiva, skrivit tyska- och matteprov, hängt i solen (då den tittat fram), köpt en dösnygg kjol, en somrig tischa och ett par snyggoglajjor, bilder kommer senare!

Igår var jag ute med Louise på söder, superkul! Vad som dock inte var så superkul var att vakna bakis hemma hos J på Götgatan och tvinga sig hem därifrån i gårdagens partyoutfit, jaja!

Den
här tjejen har grym stil! Likadana skor som jag har hon till och med.