Marc, who else?

Såhär har man sett Mischa ett tag nu, gåendes med vovven Ziggy i famnen (som för övrigt är bland det sötaste jag sett!). Det var inte det jag skulle skriva om, utan om hennes MJ-skor, gah de är så söta! Lite halvtöntiga men ändå så underbara, ge mig! 


Mischa


Nej nu ska jag lägga mig på soffan med en kopp te och se på en film. Jag är lite trött, jag hade nämligen planerat att jag skulle tillbringa dagen med mamsen och hjälpa henne i trädgården och förbättra min icke existerande solbränna, men så ringde de från jobbet och bad mig komma in och jobba. Så nu ska jag bara ta det lungt eftersom att jag ska upp imorgon och jobba igen (9-16). Ciao! 

Vill ha!

Åhh jag bara måste ha en Betsey klänning. Susanne på jobbet kom hem från USA för några veckor sedan och hon hade köpt två (!) stycken och beställt en från Ebay. Det innebär att hon äger 2 (snart 3) Betsey klänningar och jag äger 0, orättvist. Jag skulle kunna tänka mig den här godingen. När jag ska använda den? Ingen aning, den kan få hänga i garderoben min och skänka mig lycka varje gång jag öppnar dörren.

Gucci

Jag såg just Guccis höst kollektion på Fashion Television och blev helt kär i ett par solglasögon som (jag tror) fanns i flera färger, måste kika efter dem och prova. Jag noterade allas vår Caroline Winberg på podiet, det är kul att hon har blivit så stor och eftertraktad, hon är ju trotts allt från lilla lilla Sverige.


Gucci

Paketet

Jag har hämtade mitt paket från LaRedoute för några timmar sedan, och jag är mycket nöjd. Shortsen kräver dock förbättrad solbränna av benen om jag ska ha de uppvikta, vilket jag tänker annars blir det tantshorts-varning. Tröjan är mycket söt på och kommer att vara perfekt till sommarens alla ljumna kvällar (och nätter för den delen).

Nu ska jag dricka kaffe och äta jordgubbar med glass och vispad grädde, mums!

Ciao.


Midsommar!

Ahh midsommar ger en härlig magkänsla, jag blir liksom uppfylld av lycka när jag hör ordet. Alla barndomsminnen kommer upp (små grodorna-dans, krans i håret osv). Min familj brukade tillbringa midsommar på vår ö, men eftersom att den såldes (anledningen var att vi inte var där mer än på midsommar och ingen hade tid att åka dit och sköta om stället), så blir det midsommarfirande hemma idag, det blir nog mysigt det med.

Jag funderar faktiskt på att binda en krans till både mig och lillebror, det som stoppar mig är att man alltid kommer hem med för lite blommor så att kransarna blir kransen och så blir den inte sådär tjock och fin som man ville, utan tunn och ynklig. Får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Igår var jag på middag hemma hos Dian, vi (=Dian, Jag, Frida, Hanna, Lina och Anders) hade jättetrevligt och skrattade hela natten. Maten (och vinet) var jättegott.

Nej nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och klä på mig (vit Zara-klänning?), sitter nämligen här i mjukisbyxor och långärmad t-shirt efter att ha hjälpt mamma i trädgården.

So long.



Midsommarstång

Sjukling

Jag tycker verkligen inte om virusinfektioner, speciellt inte när de för med sig halsont, igentäppt näsa och ont i huvud och bihålor, gah! Jag blir tokig.

Efter mycket funderande och många gulliga komentarer angående mitt väsk-köp så har jag kommit fram till följande:

Det låter ganske logiskt va?


ole, dole, doff...

Jag har funderat över mitt väskköp under dagen och har kommit fram till att antingen köper jag den eller så kan jag köpa en ny mobil (min fungerar inte så bra), nya jeans, ett Anna-halsband och köpa nya kläder. What do you think?



Vilken?


Trött

Jag är så trött idag. Det känns just nu som om att jag jobbar jämt och ständigt. Sedan skolan slutade för 11 dagar sedan, så har jag jobbat 8 gånger. Och det är jobbigt att jobba på mitt jobb (Oleary's), i lördags jobbade jag 13-22 (9 timmar) utan rast, vilket är bra för då får jag betalt för det också, men det kan vara så jobbigt att jobba utan rast ibland och det sliter på krafterna (förkylning på g). Om jag inte hade något syfte med att tjäna ihop mina pengar så skulle jag bli tokig, under de jobbiga dagarna (bland annat i torsdags, då Sverige mötte Paraguay) så håller jag humöret upp genom att tänka på att inom kort kommer jag att kunna köpa min darling.

Nu ska jag städa garderoben min, vilket aldrig blev gjort förra veckan i brist på tid och ork.

So long.


Önskeoutfit

Önskeoutfit


Ahh jag bara älskar rosetter! Shortsen är fab, men jag skulle nog ta ut bandet eftersom att det blir för mycket till resten av plaggen. Till det här fattas bara en snygg bränna!

Topp:
Zac Posen
Shorts: Marc Jacobs
Väska: Miu Miu
Skor: Miu Miu


Inställt

Det blev ingen picknick igår, jag som bara ville ligga och slappa med mina favoriter. Systern min ringde 06.45 på morgonen och frågade om jag kunde komma in och jobba, och jag kan ju inte säga nej, så jag jobbade 8-19 igår och sov tills 14.30 idag, hemskt jag vet men jag är utmattad.

Idag så ska jag ta mig till staden tidigare för att shoppa någon slags feel-good present till mig själv, funtar på bodybutter (coconut) eller något plagg, jag vill ha en
snygg tunika eller en puffig blus som man kan ha till shorts. Jaja jag får se hur det blir, jag jobbar i alla fall 18-23 idag (under Sverige matchen) och jag lär ju inte missa den eftersom att det finns 48 tv apparater på jobbet.

Nej nu ska jag klä på mig och ta mig till stan (måste städa garderoben min och rensa den, katastrof är rätt ord på hur den ser ut för tillfället).

Ciao!

F & D
Favoriter

La Redoute

Jag klickade precis till mig en beställning från LaRedoute. Den innehöll ett par marinblå shorts (puffiga och uppvikbara, just the way I like them) och en grå tröja, jag behöver en lite tunnare men ändå varm och snygg tröja att ha till allt och den som jag beställde är perfekt. Och billiga shorts kan man aldrig få nog av!

Nu ska jag ut i solen igen! :D



  


Dagen

Idag ska jag bara ligga ute i solen och mysa! :) Imorgon blir det förhoppningsvis picknick på Djurgårn' eller i Tantolunden med D och F, himlans trevligt tycker jag.
Nej här kan jag inte sitta länge till, ut i solen!

Ciao!

Lohan

    

Lindsay är SÅ snygg på dessa bilder (Cartier och Interview magazines gala där de hyllade... kärlek?)  Kombinationen av svart och vitt är skitsnyggt. Gillar hennes armband, är ju så svag för personligt, min mormor har faktiskt sytt flera liknande, som jag fingrade på sist jag var där, funderar på att ringa och fråga om hon kan sy ett till mig, de andra skulle säljas.. hmpf. Men tillbaka till ämnet, visst är Lindsays outfit snygg?


Diss vs Hiss

 

Vad ska man säga om Paris? Stackars lilla rika flicka passar rätt bra. Hur tänkte hon? Leopard kan vara snyggt, på en topp, en bikini eller ett par schyssta ballerinor, men inte en hel outfit i samma mönster men i olika färger, euw. Nej Paris blir riktigt dissad av mig, otippat? Absolut inte.



 

Även fast Nicole ser sjukt mager ut på dessa bilder så är hennes outfit så gorgeous. Den söta volangtoppen passar perfekt till de lite stelare stuprören. Pumpsen (Louboutins?) passar perfekt till korta miss Richie och till väskan (Birkin). Outfitten känns inte nedklädd men samtidigt inte uppklädd. Jag bara älskar hennes halsband och armband, antagligen för att jag är ett big fan av personliga smycken och för att de gör sitt i att göra outfitten mer vardaglig. Jag skulle inte tveka i att bära detta!

Dubbelmoral?

Jag vet inte vad jag skulle göra om jag befann mig i samma situation som Nicole eller Lindsay, antagligen så skulle jag bli tokig av att ha paparazzi fotografer hängandes efter mig hela dagarna.

Jag tycker att miss Richie gör helt rätt i att kasta vatten på dem och att Lindsay är ball som verkligen tar ordspråket 'man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad' på fullaste allvar.

Det konstiga är att jag tycker att de gör rätt, samtidigt som att jag besöker 
CelebWorld, Hollywoodrag och People dagligen för att se alla papparazzibilder på dem, inte för att gotta mig i deras missar utan för att få stilinspiration. Dubbelmoral? Vad tycker ni? Gör ni samma sak? Ni kanske tycker att det är fel att t.ex. Nicole kastar vatten på fotograferna?

                        

SOMMARLOV!

Ordet sommarlov klingar härligt när man säger det, man vet liksom vad som väntar en och hur härligt det kommer att bli. Skulle någon be mig att sätta ett ord på sommaren, så skulle det vara just härligt.

Idag hade jag skolavslutning (*glädjetjut!!*), hade vita shorts, marinblå lite längre topp med puffärm, svart stråväska med kedjor som axelremmar och vita tofflor, kände mig riktigt somrig. Jag hade dock tänkt att ha på mig en (vit, prickig) klänning, men jag hade inget bra att ha till, man tager vad man haver som man säger.

Hade jag haft obegränsat med tid och pengar för dagen så hade detta varit min outfit:

75072-43


Nej nu ska jag ta och fixa mig i ordning, ska på grillparty hemma hos M, sen vidare, ahh det är så härligt med sommar.

Psst: jag har en känsla av att det kommer att bli tunnt med skrivadet i bloggen framöver (har iofs redan varit det i ett tag nu).

Ciao!

"I used to waste my time dreaming of being alive (now I only waste it dreaming of you)"

Planen var att mamma skulle köpa min parfym på arlanda. Där. Precis där sprack planen. DEN VAR SLUT.

Nu måste jag vänta ända tills på fredag (Pappa åker till... England?) kväll innan jag eventuellt får min flaska :/ Är den fortfarande slut då så kommer jag att ta mig till NK innan jobbet på lördag morgon och iförskaffa en där, hmpf jag ville ha den nu.

Nu ska jag sova, imorgon blir det garderobstädning (mina kläder ligger i högar över hela mitt rum, bad I know!), vara med F (?) och hjälpa mamsen att plantera blommor. Jag hoppas att det blir fint väder (behöver lite bränna!)

So long.

Söndag

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen de sista dagarna, jobbade i fredags och sov hos syster och igår var jag i stan (vad jag köpte skriver jag sen!) och somnade direkt när jag kom hem nästan. Idag blir det ännu mera jobb, lite tråkigt men det är kul när pengarna kommer. Dagens posetiva är att mamma kommer hem, jag har saknat henne så! Och i ju med att hon kommer hem så får jag min perfym!


75072-32