Baby we were born to run

Nu (3 timmar sen) är det färdigstädat, familjen har kommit hem och jag har sett mitt första allsång på skansen för i år. Känner mig trött och seg, ska upp och jobba hela dagen imorron, 8-18.30 för att vara exakt och det gör jag ons, tors, fre och sen jobbar jag 8.30-16.30 lör sön och sen är det samma visa igen t.o.m den 3 aug.

Ska måla naglarna igen med
depend nr. 34, ska haffa den knallgula som finns från samma märke imorgon efter jobbet och måla pekfingret med.

Ikväll kanske vi ska åka lite vattenskoter, dvs om grabbarna som äger dem lyckas ta sig hit från lilla essingen innan midnatt då jag (förhoppningsvis) sover. Hoppas hoppas.

Sleep tight and don't let the bugs bite ;)

Psst: Jag vill tillbaks.


Oh, baby this town rips the bones from your back
It's a death trap, it's a suicide rap
We gotta get out while we're young
Cause tramps like us, baby we were born to run

Mys-version

Städa, städa varje.. hrm tisdag och så varje jul, det tycker jag är tråkigt.

Man skulle kunna säga att jag skulle behöva städa. Skulle det vara någon annan än jag som uttryckte just det där så skulle denne säga att jag måste städa, att mitt rum ser ut som en krigsskådeplats och att resten av huset skulle må förjävla bra av en repa med damsugaren...



När jag tittar på bilderna så inser jag sakta men säkert att mitt rum är en riktigt hemsk syn.



UPDATE!

75072-683

Bar just upp min reseväska på vinden (seg, jag vet) och hittade den här gamla skinnjackan i mc-modell som jag köpte för typ 4 år sedan, högaktuell enligt många. Får se om den kommer att användas till hösten.

Höstjacka

Jag var helt kär i min höstjacka som jag haffade på H&M förra hösten, men mot min vilja lämnades den tillbaka för att det aldrig slutade noppra. Hittade en ny men den slår inte känslan som den förstnämda bjöd på, kände mig busig och mysig på samma gång och det bästa var att lillebror kunde sitta i mitt knä och fick plats innanför jackan, det kallar jag mys.

I år är jag därför ute efter en jacka som har med sig en känsla, hittade en häromdagen som är en god kandidat och väldigt lik minimarkets succejacka från förra hösten, fast svart såklart:


Den här från Ellos är inte så dum den heller, det är snyggt med 3/4 ärm:


Vad tänker du satsa på för höstjacka?

Chloé Edith på rea




Chloé Edith tote med axelband finns just nu på rea hos net-a-porter. För den svarta får du punga ut 567,00 euro för (ca 5140 kronor) och för den bruna får du betala 661,50 euro för (ca 5995 kronor).

Frågan är hur länge Edith kommer att hänga med i svängarna? Kommer den att bli lika poppis som Bayswatern och bli en klassiker eller är det en väska som man tänker so last year om?

Min åsikt är att Edith redan är en klassiker och att just den här med axelbandet är en ultimat modell.

Tvåfärgat

På tal om tvåfärgat så hade J målat en nagel i en annan kulör i förrigår när vi träffade henne på Snaps, det var egentligen inte meningen, hon hade skavt bort färgen på ena pekfingret, så alla andra 9 naglar var chockrosa och pekfingernageln var ljusrosa. Inte vidare vackert kom vi fram till, men att det skulle vara coolt att ha t.ex. alla naglar chockrosa och en knallgul eller orange. Så jag testade det, här är resultatet:



Känns lite eget, men skulle vara coolare med en knallgul nagel för att det skulle synas mer, även fast jag älskar kombon rosa/orange, sommarfräscht!

Annan sorts shopping

Skrev tidigare om min reashopping, här kommer lite grejer som jag fick med mig hem till normalpris (när jag ändå fyndade så bra så kunde jag ju shoppa lite till normalpris tyckte jag...)


Oversized tischa från Gina tricot (!) i underbar kvalité (än så länge, vi får hur den håller sig efter tvätt), glansiga leggins från Weekday och svarta byxor med snygga detaljer (dubbelknäppta och låga hällor).


Nitarmband från punktshop, ring och sjal från h&m.

En fråga som jag ställer mig är; hur jävla lat är jag egentligen? Skulle ha hämtat ut mitt paket från posten i måndags, tror ni att jag fått tummen ur och gjort det? Nepp. Skulle behöva lite pengar också för den delen, det kostar att leva livet på sommaren. Jag har än sålänge (tills idag) inte spenderat en enda kväll hemma, har suttit på uteserveringar och druckit öl eller ett glas rosé/vitt med en massa trevliga människor. Familjen åker hem ifrån Nice idag och är väl hemma framåt tisdag-onsdag så jag borde städa hemma och organisera mitt rum, ensamheten börjar kännas nu.

Nu tänkte jag dricka lite te och kolla på SATC, om jag kan hitta dvd skivorna någonstans i mitt stökiga rum....

Reashopping




Det här är vad jag lyckats fynda under rean. Satinjacka (bild 1 och 2) för 200 pix, söta spetstrosor (bild 3) för sammanlagt 60 kronor, örhängen för 25:-, läderarmband för 19:- och träarmband med guldnitar för 25 pix.
Alltihopa kostade mig 329 kronor och skulle ha gått på det dubbla till normalpris.

Nöjd Anna? Javesst

I'll wear black until I find something darker

Idag har jag varit i stan en kort stund, min vän L fyller år och en present införskaffades (hoppas att hon inte läser det här eftersom att hon inte fått den än...) en svart kofta med mycket tyg framtill, som en extra sjal att svepa om sig när det är kyligt om kvällarna.

Till mig själv köpte jag en underbar brun oversize-topp, superskön kvalité och ett par svarta raka byxor i jeansmodell fast i tunnare bomullstyg. Det tänker jag ha på mig ikväll tillsammans med min nya svarta satinjacka med skicoola tryck på i form av kedjor, som jag hittade på rea för cirka en vecka sedan på Monki för 200 pix!

Nu ska jag hem till L och fira henne, yeapa yeapa discostepa! ;)

Lycka är...

...att jag letade runt i garderoben i hopp om att hitta något att ha på mig häromdagen och fann acne-jeansen som köptes i höstas och endast har använts 2-3 gånger, satt på mig dem och de satt som en smäck!

Åker till jobbet om 20  minuter iförd detta:


Och ikväll blir det en öl på Snaps iförd antingen detta:


Eller med detta till:


Beslutsångest? Jajamensan.

Am I more than you bargained for yet?



Idag fick jag detta i brevlådan, hoppas att det handlar om det här....

Onsdag

Det blev aldrig någon hemgång från jobbet igår. Tog en öl med J och O från jobbet och en kompis O, supertrevligt! Sov sedan hemma hos J och sitter nu på jobbet igen, slutar 21.45 och hade sen tänkt att åka till N som fyller 18 (!) idag. Imorgon ska jag hem till storasyster som fyller 23, en himla massa födelsedagar såhär års tycker jag...

Får se när jag lägger upp bilderna.
Ha en underbar dag allesammans! :)

At work

Sitter på jobbet och har precis fått i mig en supermumsig cesarsallad! Rasten är tyvärr slut nu men jag ska försöka att lägga upp bilder på köpen från Turkiet ikväll :)

Lindsay by Bryan Adams




Jag är fullkomligt förälskad i dessa bilder tagna av Bryan Adams på Lindsay Lohan. Galet snygga, sexiga och utstrålar den sortens frihet jag kände för cirka en vecka sedan.

One of a kind

75072-639

Klickade just hem ett One of a Kind armband, har varit förälskad i dessa söta armband i ett bra tag nu och bestämde mig just för att jag var värd ett. Frågan är bara när leveransen kommer.

Jag är förkyld, alltså.

75072-638

I torsdags köpte jag en ny tunika. Materialet är bomulls och silkesmix. Jag gillar den skarpt och tänker ha på mig den idag ihop med (bruna ben i) mina avklippta, uppkavlade gamla cityshorts på grillkvällen jag ska på. Kanske
detta och dessa till. Och om mitt naiva jag ger sig så kanske jag väljer att sätta på mig dessa istället.

Vill tillbaka

Trött, seg, slut och sliten skulle kunna beskriva mig just nu. Kroppen orkar inte, maten går inte att äta och jag vill bara sova. Igår hade jag feberfrossa och somnade vid elva, sov till halv tolv idag och hostar som bara den. Jag antar att jag får skylla mig själv då jag under 2 veckor har:

  • Ätit mat för ½ vecka.
  • Sovit med AC:n på första 5 dagarna inställd på 18 grader.
  • Sovit 3-4 timmar om nätterna.
  • Konsumerat alkohol för 1 halvårs normalförbrukning.
  • Badat vart enda natt i antingen havet eller poolen på utestället som stängde 7 på morgonen och klätt på mig torra kläder över blöta underkläder.

Ni behöver inte tala om för mig att jag inte är riktigt klok för att det vet jag redan om, dessutom skulle jag åka på vilken förkyldning i världen för att få uppleva dessa två veckor igen, för att få tillbaka denna känsla:


Honey I'm hooome!

Nu var man hemma i kalla Sverige igen då, efter mycket om och men vill jag säga. Vårat plan var 11 timmar försenat igår och eftersom att vi endast hade flygstol så visste vi inget förns vi kom till flygplatsen i Antalya (1½-2 timmar från Alanya). Efter ca 3 timmar fick vi ett hotellrum en kvart ifrån flygplatsen. På bland det coolaste hotell jag har sett, de hade allt! Egen vattenpark på baksidan, en bit kustväg med solterasser, utomhusdisco, flytande studsmattor m.m. Skitballt!

Här är lite bilder därifrån:




Så istället för att vara hemma vid 17-tiden så kom jag hem 04.00, super-duper kul. Eller inte.
Nu ska jag hämta min älskade lillebror och sedan bege mig till mammas jobb.

Vad fasen har man på sig i stormen?

Vanor är bra, vanor är trygga punkter som man kan lita på, jag gillar inte att bryta mina vanor. Dessvärre måste jag nog det idag, jag kan inte klä på mig bikini, solhatt och solbrillor, ta min chockrosa handduk och bege mig till kleopatrastranden med min bästa vän iförd ett par kapade jeansshorts och vit tunika. Jag kan inte livnära mig på en lite bröd, cola light, persikor och bigaråer. Jag kan inte heller gå ut vid 23-tiden i en kortkort klänning eller shorts, dricka oändligt många Caipirinha, komma hem vid halv åtta och stupa i säng och köra samma visa i 15 dagar. Nej, idag är dagen då jag bryter mina vanor.