Jag idag.

Igår festade jag rätt ordentligt med L. Tog en taxi till E i Zinken vid halv sex (på morgonen) och sov där (på en 10 cm tjock madrass på golvet). Jag sov i kläderna jag hade på mig igår, gosigt värre. Åkte från E till jobbet, hade utbildning/säljskola idag. Fick reda på helt sjuka grejer, bl.a. att vi sålde 10 400 koppar vanligt kaffe i februari och sammanlagt ca 4000 latte. Sinnes.

Dagens beskrivande ord om mig (enligt mig):
Trött
Sliten
Bakis
Ofräsch i gårdagskvällens kläder
Sminklös

Dagens beskrivande ord om mig (enligt andra):
"Fin hy"
"ASSNYGG hårfärg"
"Snygg du är idag!"
"Gud så snygg skjorta"
"Vilka fina skor du har"
"Hur kan du se så pigg och fräsch ut efter den här utbildningen?"

Har jag eller dem skev uppfattning?


Dagen

Idag har jag spenderat näst intill hela dagen i stan. Helt underbart väder, men nästan ingen shopping. Jag kom endast hem med en vit långskjorta (klänning?) med en konstigt skärp i midjan (går att ta bort, puh), ett par svarta chinos samt ett silverarmband. Hittade även en tok-snygg parkas som tål att funderas på (även en från Zara för 249:-, helt sjukt billigt!).

Dagens katastrof var när jag skulle kolla om silverklänningen hade kommit in. Det hade den och med en microdels sekund så missade jag den, en tant haffade den och gav den till sin dotter, varpå jag frågade ett butiksbiträde om de hade fler, men nej det där var den sista och de var endast den butiken som skulle få in den. GREAT. Då vände jag mig till tjejen som lyckats haffa klänningen och frågade om hon kunde tänka sig att hänga undan den i sitt namn om hon inte skulle köpa den, och det lovade hon att göra.

TROR NI ATT HON HADE GJORT DET? Nope.

Det blir till att sy en egen.

Här är i alla fall (usla) bilder på dagens inköp:


Favoritepic.

75072-470


"Hold that diamond necklace in your hand like it came from the supermarket"
Karl Lagerfeld

Gorgeous Lindsay



Är det MiuMiu-pumpsen?!
Ganska troligt.

Lyssnar hon på Fall out boy?!
Väldigt troligt.

Nej I'm off to school.



Bilder från celebworld

Födelsedag

Wiiieee idag fyller jag år. Jag älskar speciella dagar/högtider. Jag blev väckt tidigt men frukost på sängen och presenter.

Jag fick en svart fodralklänning med urringning i ryggen, massa strumpor, trosor och precis som jag ville; ett guldhalsband med hänge. Jag ska dock byta ut både kedjan och hänget (kedjan är tvinnad, vilket inte riktigt är min grej och hänget, som är en diamant på cirka 3x3 mm, är inte platt baktill så den viker sig åt sidan när man har den på sig, inte så snyggt att man inte kan se den tycker jag!). Så imorgon ska jag och mamma till affären och byta den.

Nej nu måste jag klä på mig, frågan är: Klänning eller byxor?

Det blir nog den nya klänningen som btw är MK/Ashley-kort

Borta bra men hemma bäst (?)

Nu är jag hemma igen. Har haft en helt underbar vecka med sol, mycket snowboard åkning, festande, afterski och allmänt slappande! På ett sätt är det skönt att komma hem igen, få igång allt som behövs göras, men på ett annat sätt känns det trist att komma tillbaka till vardagen och skolan. Men det är smällar man får ta.

En glad nyhet är i alla fall att jag fyller år imorgon. 18 år och myndig, smakar på ordet och det smakar självständighet, ansvar, lycka etc.

Fjärilar i magen? Hell yeah. Jag förstår inte varför jag blir så pirrig så fort jag ska resa, inför en födelsedag (min eller någon annans) och dagen innan julafton?! Teori någon?



På jobbet

Sitter på jobbet och dricker kaffe. Är verkligen sjukt trött efter all städning och packning! Jobbar till tio ikväll, måste susa hem efter det och sova, ska upp jättetidigt imorgon. Can't wait! :)
Nej nu ska jag återgå till jobbet, yaaay. NOT!


Hårfärg

Fick en frågan om jag kunde lägga ut en bild på hårfärgen, så här ser det ut:

75072-460

Mörkt, väldigt mörkbrunt.

Nope, nu måste jag återgå till packning och städning!

Dagens

Jag kan tyvärr inte publicera en bild på dagens kläder, eftersom att kameran ligger nerpackad någonstans så det får bli gamla bilder!




Svarta raka jeans
Naturvit kofta med knyt
Blyertsgrått slappt linne
Svart skinnjacka
Svart läderarmband
Svarta solisar
Svarta lackballerinor (3 skon från vänster)

+ Svart läderväska som man hänger över bröstet (fynd från mammas garderob!)

Ja jag gillar svart...

Packning

Imorgon bär det av, en vecka i underbara sälen! :)



Jag har i alla fall kommit en bit på väg, har bråttom nu, börjar jobba 13.15.

Ciao!

Sömntuta

Snygga skor dyker upp precis överallt och jag vill verkligen ha ett gäng att strosa i såhär i vårtider! Dessa ligger grymt bra till (alla kommer ifrån DinSko):


Svarta stövletter, snygga till precis allt!

Godingar till ett par svarta smala jeans.


Liten söt kilklack och med t-slejf som känns löjligt aktuell.

Nej nu skriker huvudkudden efter att få gosa med mitt-nästan-svarta-huvud.
Natti natti, sov så gotti (lillebrors sista mening innan han somnar, får även bli min idag)

Opps I did it again *nostalgi*

Okej, mitt hår är typ svart... (tur att det är toning!)

Cool tjej

Kom på en grej: Jag såg en tjej idag på stan med så cool avslappnad stil, hon såg typ ut såhär (ritad i paint, är inte lika kreativ som vissa andra!);

75072-453
Jag vill också ha ett par söta röda ballerinor och en röd basker!

Dagens köp



Efter mycket om och men så köpte jag skinnjackan, kändes som ett tidlöst plagg och parkasen kan vänta till nästa månad. Jag fick också med mig 2 supersköna linnen ur h&m's organic cotton linje, ett blyertsgrått och ett naturvitt. Köpte även senaste Elle och hårtoning (skonsammare mot håret då det behövs färgas 1 gång i månaden pga utväxt).

Ikväll så blir det slut på att leva i en byggarbetsplats, målarfärgen ska bara torka sen ska allt tillbaka i sin ordning, känns otroligt skönt! :)

Nej nu ska jag slänga i färgen i håret och sen plugga, det sistnämnda känns inte så kul kan jag ju tala om...

kl. 23:24

Nej nu tänker jag inte sitta här längre, måste sova lite trots allt. Imorgon skulle jag vilja ha + 20 grader ute och se ut såhär:

75072-449

Jag älskar kombon slappa chinos tillsammans med en vanlig t-shirt med tryck.
Kan ha
denna och dessa till. Tack.


Bild från någon streetstyleblogg

Givenchy Nightingale



Givenchy Nightingale är också en goding som skulle pigga upp...

Plugg

Sitter och pluggar historia, känner mig allmänt seg. Skulle behöva något energigivande...
Som typ denna:

75072-446

A penny for your thoughts
but a dollar for your insides
Or a fortune for your disaster

Tisdag

image445

På tal om
påverkan utifrån vad det gäller silver så får Elle stå ansvariga för mitt ha-begär av dessa toksnygga Bruuns Bazaar. JA TACK.

Byggarbetsplats + klänning

Det är verkligen ingen hit att vara hemma sjuk idag. Detta beror bl.a. på övergången till digitalteve som skrer idag, vilket gör att vi inte har någon signal hemma (tror att antennen måste vridas eller något) och detta resulterar att jag inte har kunnat kolla en enda minut på tv idag.

En annan grej som gör att det inte är så kul att vara hemma idag är att mitt hem liknar en byggarbetsplats, det är  verkligen slipdamm överallt.


En liten inblick i mitt hem.

Köpte en klänning för ett tag sen och var osäker på om jag skulle behålla den eller ej. Jag ville ha jeansklänningen från h&m (ni vet säkerligen vilken jag menar), men den tog slut innan jag ens hann lägga ögonen på den i butik. Så jag köpte denna från Indiska och har bestämt mig för att behålla den och sy upp den, ungefär lika lång som på bilden till höger:

 


Stora i-lands problem

Jag är förälskad. I en färg, eller det är så mycket mer än en färg. Det är förstås silver jag pratar om. Det är så vackert, så djupt och spännande. Tidigare hade jag mina gränser, sa meningar som "jag klär bara i varma färger och trivs bäst i guld". Says who? Jag tänker inte vara en tråkig person som sätter gränser för sitt uttryck.

Många bloggare står ansvariga för detta infall med sina allt för snygga outfits och ha-begär, alla silverälskande bloggerskor som har visat någonting, i någon nyans av silver, kan känna sig träffade!

Mitt största dilemma:
Parkas eller skinnjacka? Vad tycker du?

Parkasen kommer ifrån Monki och kostar 600:-  och skinnjackan som jag har hittat är från h&m och kostar 998:-

75072-43975072-440

Nej, på torsdag blir det shopping för hela slanten, ska spana in Monkis silvertights och parkasen ovan, kolla in en skinnjacka som jag har haft span på i ett tag nu (måste bestämma mig!) samt jaga efter silverklänningen.

Bild 1 är lånad av Linn och bild 2 är från hollywoodrag


Är det här vad som kallas att gå in i väggen?

Är hemma från skolan idag. Har huvudvärk, magont och mår illa. Kanske säger kroppen min ifrån? Jag har försökt, det har jag verkligen. Men en del av mig har insett att det inte går att klara av 2:an på gymnasiet och jobba 60-80 timmar i månaden.

Så fort jag blir frisk så ska jag söka nytt jobb. I närheten, på typ Ica eller Konsum.

Heja jag har fattat ett beslut som inte innefattar en fråga i stil med; svart eller grå klänning?

Grattis till mig.

Hilary med metallictights

75072-438

Looking good!
Nej, nu måste jag verkligen kila.

Bild från people

Latteart



Trist dag på jobbet igår, hade nästan ingenting att göra. Vilket resulterade i att jag stod och gjorde en massa latte med mönster (läs latteart). Bilderna ovan är inga jag har tagit utan hittat på google, ville bara visa hur fint det kan bli. Hur glad skulle inte du bli om du fick en snygg latte?

Jag kan i dagsläget endast göra som bild 1 och 5, det är i alla fall något! Idag blir det också jobb, börjar 13.00 och ska försöka hinna med en runda på stan, ska bl.a. kolla om silversnyggingen har kommit in och lämna tillbaka en klänning.

Ciao!

DET ÄR VÅÅÅÅÅR!

Solen skiner och himelen är blå, allra helst så skulle jag vilja ta en mysig promenad på djurgården i nya solisarna, men jag ska hålla mig inomhus för att jobba. Excited? Hell no.

Recention Dior Show



Efter att ha använt Helena Rubinsteins Surrealist mascara ett tag, så tyckte jag att det var dags att testa den så hypade Dior Show.

Förpackningen: Helt okej, sött med den omlotta dior-märkningen upptill.
Borsten: Den stora borsten är visserligen bra, om än lite för mjuk för min smak. Kanske lite stor och klumpig de kvällar då det är förfest och mascaran ska på i takt med drinkar som ska drickas, om ni förstår vad jag menar...
Konsistensen: Lite för blöt för min smak, jag gillar mascaror med lite fibrer så att man inte behöver kämpa i en halv evighet för att få på den. Dessutom upplever jag att mascaran försvinner successivt under dagen.

Betyg: Dior Show får 3/5 av mig och så fort denna har tagit slut så ska jag springa till affären och införskaffa min älskade surrealist!

Lindsay goes blonde

75072-429

75072-430

Urk, urk, urk! Hon skulle definitivt inte ha blonderat sig, det rödlätta är helt ok. Hon är som snyggast när hon har mörkt hår eller sitt egna mörkröda tycker jag.

Jag skulle dock inte säga nej till
armbandet
bilder från hollywoodrag

Dagens

75072-427

Dagens består av:
Svarta
raka jeans
Vit tunika, härligt carrie-genomskinnlig
Svart läderarmband
Svart hänga-vid-höften väska
Svart halsband
Mörkblåa converse

I'm off to school!

If I beg you please?

75072-426

Såhär vill jag gå klädd i den här trista mellanperioden mella vinter och vår. Mysig och skönt oversized parka, svarta strumpisar och höööga louboutin heels. Ja tack.

Bild från The Sartorialist

I love my geek

75072-425

I all den här t-shirt-med-tryck-hysterin (house of holland t-shirtarna bl.a.) så tycker jag att Luellas är en utav de sötaste. För ett tag sen tyckte jag att Marina skulle införskaffa den här t-shirten eftersom att hon lite småtöntig då och då (läs alltid), en liten pik med andra ord och idag postade hon en bild på väldigt söt t-shirt som hon tyckte att jag skulle ha, nämligen denna:

75072-424
Sweet huh?

Btw så skulle jag kunna kopiera outfiten från Luella-visningen rakt av, den brokade kjolen med den söta t-shirten och de silvriga skorna, så snyggt!

Ångest

Efter att ha läst det här inlägget så har jag verkligen ångest! Nästa väskköp blir något som jag kan slita med hälsan, något klassiskt och i skinn.

Nej nu skriker kudden efter mig, är verkligen fruktansvärt trött.

Psst 1: Min bästa vän fyller år idag (i 1 timme och en kvart till), hon fick ett svart nagellack från chanel och en påse med mat (hon gillar inte skolmaten) som innehöll; varmakoppen tomatsoppa, en valmofröfralla, 4 bitar brownie, en mellanmålsbar och extradrops i hennes favoritsmaker.

Psst 2: En annan vän kom hem till mig idag (hon bor rakt över gatan), räckte ut tungan och vips så blottades en stav genom den. Chockad? Hell yeah.

Måndag efter lovet, pepp någon?

Det har inte blivit mycket bloggande de sista dagarna, sry! Har jobbat en hel del och var på fest både i fredags och i lördags. Sitter just nu och ordnar med mina individuella val inför 3:an och tror att jag har bestämt mig nu. Engelska C (Certificate in adv. English), måleri och Från terrorbalans till terrorism - Samtidshistoria. Den sistnämnda valde jag idag och jag får se hur kursen blir, om inte annat får jag väl byta. I förklaringen står det:


"Självmordsbombare, globalisering, inbördeskrig, etnisk rensning, flyktingläger, svält, Mc Donald?s, World Trade Center, al Qaida, fundamentalism, skuldkris, IMF, FN, EU, Internet, CNN? Kursens syfte är att ge dig ökad kunskap om världspolitiken och samhällsutvecklingen från Andra världskrigets slut till idag. Vi undersöker t.ex. bakgrunden till moderna konflikter, studerar hur media formar vår bild av omvärlden och globaliseringens inverkan på våra liv."

Låter högst intressant tycker jag.

Nu ska jag roa mig med att kolla runt lite i bloggar (glöm inte att jag är en A.B, anonym blogglist) och sedan spana in visningarna som har trillat in hos style.com.
Ciao!