Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen och det känns helfel, jag var inte färdig med Gotland helt enkelt. Jag lovar att jag ska berätta allt om resan men det får bli senare. Nu måste jag städa och packa upp, vänner till familjen från Götet kommer ikväll och mitt rum är kaos.

Puss!


Dagen i korthet

Min dag har spenderats ute på Ingarö, på en jättemysig strand med (½) familjen (mamsen, storasyster, lillebror och storasysters pojkvän). Massa bad, sol och beachboll-spelande :)
Storasystern min följde med hem till oss (hon bor inte hemma) och åt middag, grillad kyckling med klyftpotatis och jordgubbar med glass, mums! 

Helt sjukt är det, jag måste verkligen spara vart enda öre jag har på kontot just nu till vår lilla
tripp och köpa ingenting, det är verkligen en katastrof. Speciellt med tanke på att jag var i stan igår med Daniel och såg en massa fint (smycken, ballerinor, toppar, en kofta med volang osv...). Jag hjälpte honom att hitta en present till sin flickvän. Självklart så tyckte jag att inne på Pilgrim kan man hitta jättebra presenter och jag förälskade mig i två halsband och ett armband, MEN jag var duktig och köpte ingenting. Han köpte ett jättesött halsband gjort av en läderrem med hängande löv och pärlor (svårt att förklara) till flickvännen och ett par gråa jeans, ett svart linne och ett läderarmband (till sig själv), very nice.

Nej nu ska jag bota mitt shoppingsug genom att sova, lär ju inte funka men what the heck...
Ciao!


Baskläder är också kläder

Jag läste om American Eagle i Ebbas blogg, ett märke som jag aldrig hade hört talas om (man lär sig alltid någonting nytt varje dag!). Schysst märke med snygga baskläder.
Jag skulle inte säga nej till dessa, snygga till stranden eller en dag på stan. Den här var inte dum den heller och den här skulle jag mycket väl kunna tänka mig att mysa eller att dra på mig på golfbanan när det blir kyligt på kvällen. Nej nu ska jag kolla mailen och sedan se på Sex and the city.

ciao!

Update: Så fort lönen kommer så klickar jag nog allt hem jeansshortsen, jag är kär!

Jeansshorts

Elektronik

Det är verkligen skönt med sommar nu. Gårdagen och dagen spenarades/spenderas med lillebror, myspys. Igår gick vi till sjön och badade och spelade en massa fotboll. Vad vi ska göra idag har jag ingen aning om och det är just det som är så skönt med sommarlov. När mamma kom hem åkte vi till OnOff för att hämta min iPod och guess what? Jag fick en helt ny så nu är jag lycklig igen efter att ha levt utan musik på väg till jobbet (har å andra sidan läst ut x antal böcker istället) i 6 veckor.

När vi ändå var på OnOff tog jag mig tid att titta på mobiler och jag måste erkänna att jag är svag för de rosa och jag har varit helt inne på en ljusrosa
Nokia 6111, men nu börjar jag luta mer och mer åt en motorola V3, nokian känns söt och gullig medan motorolan är tuff och snygg, får fundera på saken. Någon som har någon av dessa godingar? Skriv gärna hur du trivs med din! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig, dagens outfit? Upprullade safarishorts, slapp vit t-shirt, stora svarta solisar, berlockhalsband och svarta skinn flip flops med rosett mellan tårna.

Psst: På tal om mobiler, kolla in denna konversation, HAHA!


Dålig uppdatering

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera den sista veckan, anledningen? Mycket jobb, vänner att träffa, varvat med soliga dagar att ta vara på, samt en tripp till gröna lund med chicksen, mycket trevligt! Jag har en massa att skriva om så det är väl lika bra att jag börjar.

Gotlandsresan är bokad, en tripp som först kom upp som förslag mest på skämt och som sedan blev mer och mer seriös. 3 tjejer, i Visby, i 6 dagar kommer att bli väldigt trevligt. Jag har faktiskt aldrig varit på Gotland, men det har utlovats (av mamma) att det finns en hel del söta butiker. Jo, så vi (jag, Frida & Therese) åker på morgonen den 12 (juli) och kommer hem den 17 (juli) på kvällen.

Hm, juste! Rean som pågår i detta nu har jag inte haft tid att besöka en endaste gång. Jag har läst om
superfynd som har gjorts och jag vill också, jag jobbar för mycket helt enkelt. Det blir nog så att jag får rea-shoppa efter Gotlandsresan så mycket som jag har inbokat just nu och då finns väl inget åtråvärt kvar.. hmpf!

Btw, jag har läst ut både 'Djävulen bär prada' och 'En shopaholics bekännelser' och båda är helt klart läsvärda, även fast man kände igen sig så mycket i 'En shopaholics bekännelser', så var 'Djävulen bär prada' bättre.

Nu ska jag ut till gräsmattan och lägga mig och sola, aaah så skönt.
Ciao!