Best choise?

Jag skulle vilja köpa (helst få...) en klassisk skinnväska som passar till allt och håller i många år. Vilken ska man välja i den stora väskdjungeln?

Jag gillar Balenciagas Motorcycle bag, Chloés Edith och Speedy från LV. Vilken håller stilmässigt genon åren och vilken är mest praktiskt?.. Ja frågorna är många! Vad tycker du? 


Edith.


Jag hittade ingen bild på en motorcycle, här är Nicole med sin, just den färg och modell jag har haft i åtanke!


Speedy 35.

Jag tror att jag får sätta mig ner och göra en fördelar vs nackdelar lista, sånna som kan avgöra allt! Val av kille, lägenhet och kanske till och med handväska? Vi får se vad jag kommer fram till med min lilla lista, ska försöka publicera den så fort som möjligt!

Nej nu ska jag sussa.
Sleep tight and don't let the bugs bite! ;)

Kommentarer
Postat av: Marina

HAHA nu har jag tittat på alla bilder och jag tycker att "Nicole" väskan är en Anna väska
pusss

Postat av: Vanja

Jag har en Speedy 30, och fördelarna och nackdelarna kan pågå i det oändliga. Den kommer ju aldrig gå ur tiden, aldrig bli supertrendig eller jättefel, samt är lättmatchad, vilket klart är en bra sak.

Dock är det många som trott den är en kopia, euw, samt att de korta handtagen är aningen opraktiska. Och att det bara finns ett fack inuti är heller ingen höjdrare.

Hoppas jag var till någon hjälp :)

2007-01-31 @ 12:07:41
URL: http://smultroncocktail.blogg.se
Postat av: Anna

Marina: Hmm ja, jo det kanske den är... Jag är lite småförälskad i den faktiskt och det känns som en modell som håller länge. Tack för att du tog dig tid gumman!

2007-01-31 @ 19:49:43
URL: http://fashionable55.webblogg.se
Postat av: Anna

Vanja: Du tänker precis som jag, korta handtag och få fack är en nackdel tycker jag och även att Louis Vuitton har en stämpel på sig som säger "kopierad", vilket är väldigt trist på så vackra väskor...

Jag har funderat på en Speedy 35:a i så fall, hur trivs du med din storlek?

Du har varit till mycket hjälp, kul att folk engagerar sig tycker jag :)

2007-01-31 @ 19:52:17
URL: http://fashionable55.webblogg.se
Postat av: sofia

Heja edith säger jag! Så grymt snygg, jag vill verkligen ha en röd, det vore så coolt! Jag är inte alls förtjust i speedyn, men det är mest för att jag tycker den är lite för tråkig och odesignad med tanke på hur mycket man betalar för den :)

2007-02-12 @ 20:56:33
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Anna

Sofia: Ja Edith är verkligen grymt snygg! Och dyr. Jag har kommit fram till att jag endast gillar speedyn då den har åldrats i typ 10 år och är härligt sliten, synd att man inte kan ha lyckan (och tiden) med sig och hitta en. Det är svårt när det är mycket pengar det handlar om!

2007-02-12 @ 21:05:17
URL: http://fashionable55.webblogg.se
Postat av: Anna

Svårt att bestämma sig menade jag!

2007-02-12 @ 21:05:52
URL: http://fashionable55.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback