Helgen

Som bekant så började skolan i torsdags, trodde att det inte skulle kännas som en höjdare men det kändes helt ok. Har bra ämnen och tider denna termin och det känns kul (hur töntigt det än låter) att få vara äldst och att bara ha ett år kvar. Det enda som var negativt med första skoldagen är min förkyldning som inte vill släppa taget. Jag var hemma från skolan i fredags och sov halva dagen, mötte sedan upp mamma för att köpa strumpbyxor, köpte även den här ursöta blusen på Lindex (!):

 
Ska ta en egen bild så fort jag hämtat min kamera hos Louise.

Resten av helgen har spenderats i Katrineholm. Lördagen innefattade bröllop, middag och bröllopsfest. Jag hade då på mig detta:


Klänningen och väskan har egentligen samma färg, det är bara blixten som gör att väskan blir så ljus! Den är btw ett fynd från vår vind, tror att jag köpte den i typ 5:an...

Idag var det brunch och presentöppning vid 12-snåret, då hade jag på mig blusen från H&M i sidenmix, kostymbyxor a la Alder Elbaz, vagabondpumpsen, one of a kind-armbandet och nya väskan.

Var hemma vid 4 och bytte genast om till sköna mjukiskläder, totally worth it efter en helg med en massa smink, klackar och dans. 


Kommentarer
Postat av: Camilla

Superöt klänning, jag blev kär!

Postat av: Anna

Camilla: Tack så mycket! Det blev jag med :D

2007-08-27 @ 20:50:50
URL: http://fashionable55.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback