Helgen i bilder (ja, jag lämnar ut mig själv)

     
   

För jag gillar verkligen er <3

Shalalala Shalalalala (Ramones - Howling At The Moon)

Jag har varit nyfiken på Burberry London i ett tag och fick idag chansen att köpa den från Arlandas inköp för ynka 200 kronor (!) och inte bangade jag på det inte. Jag skulle lätt kunna betala fullpris för den. 

75072-203

Nu ska jag umgås med mor min och sedan se på Grey's Anatomy, som jag har längtat efter fortsättningen på förra avsnittet!
Ciao!

Men varför inte en.... LISTA! :D

Jag hittade den här lär-känna-mig-lite-bättre-listan hos Jen, som är en utav mina favoritbloggar (ja, jag ska göra utmaningen!).            

Tre namn jag lyssnar till: Anna (av allt och alla), persikan och skorpan (de sistnämda av mor min)
Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är social
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är social (ja, det ska vara samma svar!)
Detta är jag rädd för: Spindlar, svek och att bli ensam
Tre saker jag vill ha varje dag: Kaffe, vatten och nya skor.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Vara elak medvetet, tycka att mobbing är ok, tycka att skolan är kul för tillfället, gilla den här mörka årstiden, gå på händer. Jag kan fortsätta i en halv evighet.
Detta tycker jag om att göra: Shopppa, vara med mina vänner, ha myskväll med familjen, läsa en bra bok, bläddra i modemagasin flera timmar i sträck, blogga, snappa upp nya trender... Jag kan fortsätta i ett tag här med....
Detta vill jag göra just nu:  Är sjukt sugen på ett satc avsnitt, har varit det sen jag var sjuk förra veckan, konstigt att jag inte gjort något åt saken bara...
Bästa känslan: När man har klarat av något som man inte trodde eller när man har köpt något som man hade en magisk jag-kan-inte-leva-utan-den-här-saken-känsla för.
Värsta känslan:.Svek
Egenskaper som en partner skall ha: Tall, dark and handsome ;) Det är ju inte helt fel om han är snäll, omtänksam, charmig, het, rolig, och han lite balls (ja utöver de fysiska då..)
Tre saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa fallskärm, resa jorden runt och bygga mitt drömhus
Min käraste ägodel: Jag tror inte på favorisering (eller så kommer jag inte på något...)
Något jag vill ha i present: Här är början på min önskelista, önska kan man ju :P Jag ska fortsätta på den så fort jag får en minut över...
Detta har jag på mig just nu: Svart munktröja, svarta velourbyxor och knästrumpor som just nu befinner sig nere vid mina anklar och inte vid knäna...
Favoritkläder: Allt som är gjort i sköna material och med snygga snitt.
Skola/Jobb: Båda två faktiskt, jobbar på café på centralen och går gymnasiet.
Stjärntecken: Vädur
Favoritdoft: Flowerbomd från Viktor & Rolf
Färgen på mina ögon: Melerade (ljusbruna ena dan, mörka den andra och gröna den tredje, beror på färgen på hår och kläder)
Min längd: 175 cm
Favoritcitat: Idag är det "If it ain't stiff, it ain't worth a fuck" shit vad jag gillar Marc.
Udda förmåga/egenskap: Jag är grym på att övertala folk (jag borde kanske bli försäljare? Mamma har alltid sagt att med min övertalningsförmåga så borde jag bli advokat)

Nej nu ska jag se på "Ett herrans liv", Fredrik och Filip är så sjukt roliga!

Mörkare hårfärg?

    

Miss Richie var på Victoria Secrets visning häromdagen och gash she looks totally smashing! Jag gillar den lite mörkare hårfärgen och den färgsprakande klänningen är väl bara för söt med bh-kanten uppstickande under?

Cool tattoo har hon också, stjärnan på vänster hand. Fast jag gillar Lindsays bättre! Tror ni att hon skär sig?

UPDATE!
Jag såg att länken till bilden på Lindsay inte fungerade, så här är bilden:

75072-201




Daryl K(errigan)

    
    

Daryl K's höstkollektion är verkligen to die for. Det schyssta med det hela är att hon gör lager-på-lager trenden wearable. Jag gillar de rostiga, glansiga leggingsarna tillsammans med den svarta klänningen och baskern (bild nr 9). Men jag är ju som jag är och min favorit är black from head to toe, så nr 6 är en outfit som jag inte skulle banga på. Hela kollektionen ser så mysig ut, men samtidigt uppklädd. Hmm, jag gillar det skarpt. Sista bilden är på Mrs/Miss Kerrigan herself.

Nu skriker sängen efter mig.
Ciao!

Vill inte mer nu

Nu vill jag bli frisk!
Någon som har bra tips på kurer mot dunderförkyldningar? Jag är nämligen ganska begränsad på den fronten. Tog en långdusch idag i hopp om att det skulle hjälpa med lite extra värme, knaprar febrilt halstabletter och dricker te som en galning. Favoritsorten för tillfället är den ni ser på bilden nedan, pyramidformade tepåsar från lipton med smaken Persika/Mango, sjukt god! Så nu, innan Greys Anatomy, så blir det långläsning av nya Elle-numret och tedrickning för fulla muggar (hahaha humor ju).


75072-182

Ciao!

Shoppat

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på det jag har shoppat den senaste veckan.

   
Svarta stövlar med spänne baktill. Jag var så trött på att jaga stövlar att jag köpte dessa sålänge. 299:- pix fick jag betala för godingarna.


Klänning/tunika med prikar i ojämt mönster. Jag har letat som en galning efter denna och den har funnits på minst en skyltdocka i alla H&M affärer jag har gått in i. "Tyvärr är den slutsåld" har det sagts, "men den finns i den här härliga rosa nyansen" (skrikig rosa med ceriserosa prickar, nej tack!). I fredags när jag var inne i stan så hängde den där, på en 'provade plagg'-stång och skrek "köp mig!", the rest is history...

Nu ska jag ta mig till pressbyrån och köpa månadens Elle.
Ciao!

Frisyr

Jag har tid hos frisören den 30:onde för klippning och färgning, men jag har ingen aning om vad jag ska göra. För tillfället ser min frisyr ut såhär någonting:


Jag har ingen aning om vilken färg jag ska färga. Jag hade brunt hår hela förra vintern och blekte håret i somras, det var ett helt projekt att återställa från brunt till blont och många cm hår fick klippas av. Därav vill jag inte färga det så drastiskt.

Jag gillar Mischas färg (även fast den är lite trist). 


Mary-Kate har väldigt snygg hårfärg, undrar om den klär mig?
  

Jag skulle gärna våga klippa av håret som Samaire Armstrong (Anna i the OC), hon är verkligen sjukt snygg i håret.
   

Vad tycker DU?

Monday, what did I ever do to you?

Jag har blivit sjuk, IGEN! Tappat rösten, ont i halsen, sprängande huvudvärk, helt igentäppt, ja you name it. Är därför hemma ifrån skolan och tänkte därför nyttja tiden att skriva lite i bloggen (händer inte så fasligt ofta, I know).

Som vi alla vet så närmar sig julen med stormsteg och att skriva önskelista är ett måste. Här är min (man kan ju alltid önska?).
 

  1. En Louis Vuitton Speedy 35

  2. Coola t-shirtar i massor, Junk Food gör snygga
       
  3. Ridstövlar från Marc Jacobs, lack är hett och detaljen bak är cool.
      
  4. FCUK-klänningen, kommentar överflödig.

  5. Ett par Uggs från Ugg Australia. Jag vet att de är "soooo last decade", men jag tycker att de är sjukt ful-snygga och sköna. Jag skulle bära dem till och från mataffären eller på någon mysig vinterpromenad och så de skulle vara de ultimata skorna att ha i Sälen, då man är trött efter en hel dags åkning och får vara comfy/ful.
    Jag skulle vilja ha ett par i modellen 'extra tall', för att kunna vika ner dem, såhär:
     
  6. En liten, liten vovve (helst en dvärgspets), kolla in Karolinas Stella

Forts. följer.

Nu ska jag ta mig en dush.
Ciao!


Adore Vintage

Jag, som säkert många andra (?) besöker ofta sthlm streetstyle bloggen, The Sartorialist och Facehunter för inspiration.

Men jag har en annan sida som verkligen är min favorit, den har lookbooks med streetstyle från Japan och Europa, celebstyle, vintagebook, runway-bilder, modelloutfits och en shop. Kan det bli bättre?

Ciao!


Ny bakgrund

Nu har jag tröttnat på den gamla bakgrunden och har därför fixat en ny. Vad tycks?




Bilder från Facehunter.

Beslutsångest

Jag vet att jag MÅSTE bättra mig vad det gäller att uppdatera bloggen, men senaste veckan har varit sjukt hektisk då jag har spenderat cirka 75 timmar på jobbet, sovit, festat eller plöjt stans alla skoaffärer för att leta skor. Jag har beslutsångest som heter duga, jag kan inte bestämma mig vad det gäller skor.

Jag är i stort behov av ett par platta skor och jag har köpt ett par från Vagabond som är pälsfodrade och bruna (sen när bär jag bruna skor?) så de ska jag lämna tillbaka så fort jag får nån timme över och iställer så funderar jag på att köpa ett par svarta stövlar från Din Sko med guldkedjor. Help me out.

Ska jag köpa dem och vänta med fodrade vinterskor eller ska jag satsa på ett par redan nu? Jag har hört att det ska bli varmare veckorna fram över nämligen...


UPDATE!

Efter lite spanade på Dinsko's hemsida så insåg jag att stövlarna inte finns med där, dock så hittade jag en bild på dem i
Carros blogg, hoppas att du inte tar illa upp att jag länkar till dig? Här är snyggingarna i alla fall. What do you think?