jag ska aldrig ignorera dig igen, jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns. Mina nyårslöften

2007 var året då jag insåg att man ska göra saker som man mår bra av och inte för att man måste. Jag insåg även att jag hade helt fantastiska människor runt omkring mig. Året 2007 har inneburit en helt del saker för mig. Den största upptäckten jag gjorde var att det är inte hela världen om man råkar fela, det är mänskligt. Under det här året har jag lagt korten på bordet, insett hur jag är och visat andra det.

2007 var även året då jag drog till Turkiet med min bästa vän. Jag kan inte ens titta på bilderna nu utan att börja gråta. Eller då jag läser
det här inlägget. 2007 var även året då jag träffade en massa trevliga, söta pojkar. Jag fall inte för någon utav dem då jag för 3 år sedan bestämde mig för att inte lita på utomstående. Sen kom han med det stora H:et. Shit alltså, jag föll som en sten för honom och är fortfarande tokförälskad. Nej 2007 har varit ett år fullt av glädje, sorg, nya upptäckter och minst sagt lärdom.

Nu ska jag ladda för sista kvällen på det här året och jävlar i helvete vad den kommer att bli underbar!
För vad kan det annars bli av en kväll med 3 rättersmiddag med sin bästa vän, champagne och party iförd paljettkjol? Nej jag tänkte väl det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback